Om AnnaOnlight

Min vision är att sprida positivt tänkande till alla oavsett om de befinner sig i Malmö, Göteborg eller på andra sidan jordklotet.

Det finns två områden som jag fokuserar på och de är: 01. Energibalansering på distans för klienter 02. Samt sprida information och kunskap havet, speciellt med tanke på plasten. Med de här energibalanseringarna kan man få mer balans, energi och välbefinnande. Min vision är bidra till ett positivt tänkande hos människor. Jag är sjuksköterska i botten, men har lämnat sjukvården för att i stället jobba med vibrationsmedicin närmare som balansering av energi bland annat är en del av. Är utbildad inom både färg och tonlära. Har många olika healingutbildningar och andra kurser bakom mig. Har haft klienter både i Australien och USA, med mycket gott resultat. Plus många klienter runt om mer lokalt som i exempelvis Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av Sverige. En frisk kropp är en kropp i balans och en sjuk kropp innebär bara att någon del av kroppen vibrerar i en annan frekvens i förhållande till resten av kroppen. Min målgrupp som jag vänder mig till är både privatpersoner och företag. Den gemensamma nämnaren är att dem vet vad dem vill ha ut av behandlingen och är öppna och mottagliga och har läst på hemsidan.

Man kan jämföra en behandling med att gå och lyssna på ett föredrag. Om man lyssnar intresserat, tar anteckningar, ställer frågor och är närvarande då har man större förutsättning av att få ut något av det än om man bara sitter och tittar ut genom fönstret. Det samma gäller en behandling. Är man öppen mottaglig och intresserad ger det ett bättre resultat. Det handlar om att ta ansvar för sin del i processen. Kort sagt kommer man längre med positivt tänkande.

 

AnnaOnlight

För att jag fokuserar på det inre och yttre ljuset

Det finns två ben i mitt företag:

Energibalansering på distans för människor – Magenta

Sprida information och kunskap om vattnet speciellt plasten i haven- Turkos

Min logotypen har skapats efter en inspiration av bild på en platina kristall som har fotograferats och förstorats 750,000 x

On var i antikens Egypten en plats längs Nilen som var kopplad till de 8 chakrat och som förknippas med färgen magenta. On var en ljus akademi. Stonehenge var bland annat byggt av medlemmar av On.

 

”The Keys to the living biophysical and astrophysical universe are the living light ” Light pyramids of Life” existing withing every structure within every field of creation” – Keys of Enoch.