Om AnnaOnlight

Energibalansering på distans för ökat välbefinnande

1. Energibalansering på distans för personer

2 Sammanställer en bok om läkeväxter

 

Detta kan man få ut av en behandling:

Mer balans

Energi och

Välbefinnande

fri från smärta  

Bättre sömn med mera 

Jag är sjuksköterska i botten, men har lämnat sjukvården för många år sedan för att i stället jobba energibalanseringar  som är en del av  vibrationsmedicinen.

Är utbildad inom både färg och tonlära. Har många olika healingutbildningar och andra kurser bakom mig. Har haft klienter både i Australien och USA, med mycket gott resultat. Plus många klienter runt om mer lokalt som i exempelvis Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av Sverige. En frisk kropp är en kropp i balans och en sjuk kropp innebär bara att någon del av kroppen vibrerar i en annan frekvens i förhållande till resten av kroppen. 

 

Håller även på att sammanställa en bok om läkeväxter som kommer att ges ut så småningom. Det finns 1000 växter på listan och 140 användningsområden.   

AnnaOnlight

För att jag fokuserar på det inre och yttre ljuset

Min logotyp har skapats efter en inspiration av bild på en platina kristall som har fotograferats och förstorats 750,000 x

On var i antikens Egypten en plats längs Nilen som var kopplad till det 8 chakrat, och som förknippas med färgen magenta. On var en ljusakademi. Stonehenge var bland annat byggt av medlemmar av On.

 

”The Keys to the living biophysical and astrophysical universe are the living light ” Light pyramids of Life” existing withing every structure within every field of creation” – Keys of Enoch.