Referenser

”Jag lider av torra händer och fingrar med eksemproblematik sedan cirka 2010. På hudkliniken fick jag starka kortisonkrämer och mjukgörande. Jag fick även ljusbehandling, men det hjälpte inte mycket. För några år sedan anlitade jag en klinik för traditionell kinesisk örtmedicin och akupunktur.Jag behandlades där i över ett halvår.Det blev bättre men inte helt bra. Så nu i höstas lät jag Anna göra ett försök med att behandla mig. Hon har givit mig två behandlingar. Nu är mina torra händer och fingrar i stort sätt helt utläkta! Fingrarna kan nu absorbera fukt från krämer. De känns mjuka och lena! Innan Anna behandlade mig hade inte fingrarna kvar förmågan att absorbera eller behålla fukten. Jag vill ge Annas behandlingar mina varmaste rekommendationer!”

” Känner av det mesta” av vad jag jag har fått upp och jobbat med. Säger att han har en nedsatt hörsel och det kom ju upp.

”Känner mig lättare i kroppen”

” Hur kunde du veta att jag har en obalans i min vänstra höft? ” 

”Känner mig lättare”

” Mer energi” 

” Ny luft i huset”

” Ingen aggressivitet”

” Vaknade lätt pigg och glad”

” Klarare i tankarna får lov att jobba med mig själv har tidigare känt mig splittrad. kan inte komma vidare om jag inte är klar och tydlig med vad jag vill. Tänker på vad jag äter och vill röra mig mer”

”Piggare och gladare” 

”Känner mig lugnare, mer fokuserad i rösten”   

” Mindre öm”

” Somnade med en gång när jag hade fått behandling, det brukar jag inte göra”

” Har inte alls lika ont i axeln längre, gör inte lika ont längre” 

” Är lugnare och mer kommunikativ ”

” Känner mig lugnare”

” Värken försvann i foten” 

“ Det här är helt otroligt, jag har fått ut mer av dina behandlingar än av någon runtomkring här. Och det är på andra sidan jordklotet”

Från en kvinna i Australien